Kantoi: Video Wanita Muslimah kena raba dengan BANGLA dalam LRT

61757 Views
 
 

Added on Jun 19, 2016

Length: 02:18 | Comments: 0

Actually kejadian ni dah beberapa minggu yg lepas. Cuma saya rasa perlu di publickan supaya org kita terutamanya perempuan berhati2 ketika dalam train atau pengangkutan awam. Lelaki asing ni cuba buat benda yg tak elok dekat perempuan tu. Respect kawan saya yg tahan warga asing ni daripada keluar macam tu je dari train. Atleast, ajar sikit bangsa asing ni supaya tak buat sesuka hati dalam malaysia ni!

Channels: Trending  

Tags: banla  lrt  jenayah 

SHOW MORE